Tuesday, November 20, 2012

becoming event :)

 


salam , okay first of all aku nak sembang pasal akunye event yg akan berlangsung tak lame lagi. In Shaa ALLAH, 5/12/2012 nih konvokesyen aku. for the first time in my life aku nak celebrate konvo ntuk diploma dulu tuh :) 
Alhamdulilah sumenye berjalan lancar bila aku dpt grade on time. tenx to ALLAH , tenx to my mom n dad, my siblings, my friends and to all who's support me. appreciate n grateful kat korang sbb tak nyesal jdi kawan aku." tak nyesal ke " . HAHA
btw hope kepada sape sape yg nk dtg tgok t, dtglah. i dont mine. sbb aku tknak terlampau mengharap sgt, sbb nnti aku yg sedihh kan . hmmm. whatever :D. 
okbai. smpai sini je . salam~
save gaza with your doa'

Thursday, September 6, 2012

Sahabat a.k.a oppa ^_^

               Assalamualaikum :) hee , oke malam nih agak membosankan :). tapi alhamdulilah ya RABB sbb kau berikan aq nafas ntuk hidup di bumimu ini :..)
Alhamdulilah sgt sgt sbb aq dapat proceed dgree :) tenx family & friends yg byk bgi support kat fa :) syukur sgt sgt. 

Aq dpt proceed study course lain dari dip dulu, tpi tak lari jauh sgtlah :) dpt course BACHELOR OF BUSINESS ECONOMICS,okelah, mungkin rezeki aq lebeh kat sini kan. insyaALLAH i will try my best to get DEAN for every semester.. aamiin :)

Btw, yg banyak bgi semangat, sokongan & doa selain dri family n friends, dialah antara hamba ALLAH yg paling aq syg kat atas muka bumi nih :,,) ntah dia tahu atau tak.. tapi sumpah aq syg dia sgt.. heh ! sori oppa mention awak kat sini, sbb saya mmg syg awak! haha 

mesti awk akn ckp saya gedik or ' poyo lah minah nih' . hehe . tpi itulah yg aq rase skrg. 
hopefully ape yg aq harapkan jdi kenyataan. aaminn :)

oppa, fa doakan awk berjaya jugak oke :) doa yg baik baik ntuk awak.. setiap masa :)
jgn lupekan saya oke! saya nak awk rindu saya tiap ari mcm mane saya setengah mati rindu awak! :,,,( . ehek!  cewahhh 
  
nnti ade rezeki sy dtg lawat awak oke :..)  jaga diri tau! jgn tggal solat . Jadi diri awk sndri, sbb saya terpikat dgn seadanya dri awk oke :) dri dulu2 till skrg . hey! jgn noty2 tau! 

        


so for the conclusion! efa!!!! aja aja fighting! . new semester, new season, new courses, new faculty, new lect & frens and also new environment! but the one that never ever change is my love n thankful to ALLAH !  I LOVE YOU ALLAH.  :...)

sampai sini sudaahh! babai! . klo rajin aq update kot, kalo malehhh bior aje berhabokk ha :D   ade teman kesahh! heh  .chaw!



 

Thursday, July 26, 2012

pheww! pose wehh :) tak sabo nak raye lak!


haa nih lauk berbuka first day pose arituh :) eceh, majoriti teman yg buat yer! lgi lgi yg kueh melaka tuh. superb n awesome taste dia. even comot cam aq gak. wuwuwuww. ! pose pose besh nye! walopon ku tahu takkan dpt pose penoh, tpi akan cube wat yg terbaik ntuk dptkan redha dan rahmat ALLAH tahun nih. aamiin. takut ramadanku yg terakhirkan.

BTw, yg lakar lakar nye, baju raya pon dah siapp. aicehhh, semgt kau fa! tak nyempatt, nak tahu kaler pe ? aishhh, suprise meh. alohhhh bukan lawa pon :) jdilah ade baju dari tk pakai bju kan.. HAHAH .

okelah tak tau nak pot pet pe dahh. hikhokk.
babai, sarang hae yo!! . salam ramadhan <3

Sunday, April 1, 2012

Menatang kuning

video

Bodonye despicable bgi aq gelak gila even skrg pale otak sume tgh sakai O_O
tenx menatang kuning! sbb tuh aq admire kuning ! kan comel cam kome nih!
haihhhhhh.. nak menatang nihhh! pliss, help me :P

Wednesday, March 28, 2012

Yg Sudah tuh Sudahlah :'(

video

B4 this aq tak penah rase nak cite pasal privacy aq.. simpan je dlm hati.. tapi ntah kenapa tgh study nih tetibe tringat kat dia.. yup! yg sudah tuh sudahlah.. tpi siyesly aq ckp ssh nk rse syg kat org.. contoh cam aq lah, kalo dah syg org tuh, mmg aq akan syg gila gila mcm family.. tpi klo dah tknak aq nak wat cane, lepaskan jelah..

Kami kawan lame sgt, lame sgt sgt.. kalo korang tahu pon msti trkejut.. so tak yah tahu lah.. Akan saya ingt awak smpai bebile walo pon after dis dah tkde ape ape dah.. hope berjaya dan bahagia lah hndaknya.. moga ALLAH melindungi awak setiap masa sayang :(

miss u damn much! sudah tuh sudah lah fa..
sakit kalo pikirkan, harap sgt after dis ade org yg leh syg aq seadanye aq..
dan leh jge ati prasaan aq.. aq tknak bnde lain pon, nk perhatian dan ksh syg je.. dats all..

hmm, so lagu ni ntuk aq kot, ntah ntuk dia kot.. ape ape jelahh.. dgrlah kalo sudi,
taknak tkpe.. bior aq layan sensorang :''''')

Sekian
ZombDa O_O

Tuesday, March 27, 2012

Last Dinner With U Ols Guys :(



Salam.. Acane nak start pon tak reti :P haha
okeh, malam semalam ade jamuan kelas aq.. kelas AC 6F yg the Rock ^__^
dan sekali dgn bacaan yassin, tahlil sebab ayah Waheeda meninggal dunia ptg smlm pkul 4 suku tak silap.. same samelah kite sedekahkan bacaan alfatihah ntuk arwah, semoga roh nye dicucuri rahmat hendaknye. amin ya RABB ! Kuatkan hati ye waheeda :) i know u can, iALLAH

Oke, smlm aq drive sorang balik SI = Sri iskandar, gile penat dan nantok, yelah dah sensorang kan.. tapi takpelah ade gak org temankan :P huhu.. Dinner smlm seronok sgt korang..
Selama nih aq tak penah nangis dlm kelas, tetibe smlm kuor plak air mate nih sbb nk tggalkan korang.. Siyesly aq cakap takkan jumpe dah sahabat, kawan atau adek bradek cam korang dah lepas nih..

Especially my siblings, kak yong, meah, mardhi, and magnae :) Sarang he yo chingu :)
Hope korang halalkan mkan minum fa selama nih, dan tak lupe gak ilmu yg korang kongsikan dgn aq, :) tak tahu nak balas cane, yg leh aq wat cume mendoakan kebahagiaan, kesejahteraan dan kejayaan korang ;''''') Hope dgree nnti dpt same same ek ek..

Okelah tak tahu nak celoteh ape dah, tgoklah pic pic nih smlm oke :)

time first first datang pon muke cam lempeng kau ni fa.. :P haha

Sorila korang, ni je gambo dak laki yg mampu aq amek!
apis ingat comel lah minum ayor cam tuh :P

Ni lah hasilnya yg aq dpt lepas tukar tukar hadiah.. excited kot!
Suke sgt sbb kaler kuning!! dududududud! .. tenx yong ^_^


Monday, March 26, 2012

Ipin , Ini yang fa nak sgt ^___^



Salam !! Haaa, mesti curious kann, ape yg aq nak dan sape ipin tuh ?
Tak perlu tahu kot sape IPIN tuh.. Rahsia aq! hahaha.. Tapi benda yg aq nak sgt nih,
perlu diberitahu.. ngeee!!

Saje deal dgn ipin nih, dah dye kate nak bgi kan, so aq post lah kat sini pe bende yg aq nak sgt tuhh
Hope awak bace! hik hik :P





inilah yg aq nak sgt, tak tahu nk cari kt mne :((
Plis ipin i want it damn much!!
sob3, kalo awak tak bgi sye nangish!
bgtahu kat M _ _
hahaha!! Fa nak kaler kuning tau! , sbb my feveret kaler is kuning :)
lantaklah org nk ckp sakit mate or tak, jnji aq bahagia ngn kau yellow <3
ngeee ..

So, pada si ipin! , tlg eh eh eh eh, kalo ade rezeki jumpe! efa nak benda diatas tuhh :(
kalo tak bgi ngamuk jdi hantu kak limah.. hak hak!

Bila lagi kan nak paw org :) bukan salu salu pon.. lgipon dpt pahala okeh.. heee
Sarang he yo upin! dududududududududdudu!!
Im waiting for it ^____^
Hopefully, i can have it one day :(


Sekian,
ZombDa O_O

Sunday, March 25, 2012

OUH gitar berbunyi

Gitar dan gitar, rase cam hobi baru lak pada gitar..
Dah lame nk main gitar, cume tak de kesempatan je lagi.. :P So, after dah pro sikit
aq nak compose kan pada sseorang yg istimewa :) tpi ntah sape ntah nak jdikan aq
istimewa ntuk dia kan.. hahaha!
SO, tenx to my Ayah sbb pinjam kan gitar season dye nih!
walopon dah capokkk , tpi tune and sound dye maseh gempak cam dlu dlu
heeee! pada sesapa yg pndai main tuh. plucking ke, tapping ke, ajar chek naa :P
ngee!
Disamping nih aq ade sangkut kan sikit video one of the girl in the world that i adore crazy!
heee , gempak n fabolous gila dye berdansa ngn instrument dye nih!! Love u EmiLy
kalo aq dah lame rabak jari main cam dye ! wakakaka. u are so awesome babe!

This video nih lagu feveret aq ! gila aq mmg suke music atau songs yg lebeh berunsurkan
robust & tattoo nih. ^__^
Ingat zaman sekola , jdi pemain instrument gongga! siyesly tangan debab nih rindu nak ketok
ketok kau gongga.. hahaha :) Past memories will be the best ever rite !?



video


Sekian
ZombDa O_O

Cepatlah Kau Sehat !



Cakap pasal sehat nih! mmg aq sehat :) hahah.. alhmdulilah dgn kurniaan tuhan
hemmm .. along balik cepatt! baiki balik menatang nih..
nak main game, nak on9 kat sini, dgr lgu, tgok muvie ! haaaa.. jelas penglihatan luas pemandangan tahu!
Asal kau sakit ouhh.. ni kes adek adek aq mainn.. haihhh, bile dah tenat korang wat donno
nak sembuhkan aq tak reti!! :( Ottokae :(



Saturday, March 24, 2012

Stress benda paling aq benci!

Assalam, tak tahu ar, sejak akhir akhir nih aq rase tekanan je :(
i donno why :(
1st, maybe sbb musim exam kot
2nd, sbb nk tggalkan membe membe
3rd, dah tk de sape nk hrgai aq dah
4rd, asal sume nk tggalkan aq ouh!
benci tol! haihhhh.. assobarul minal iman fa
Sesungguhnya ALLAH tkkan mmberikan dugaan yg sgt berat pada
hambanya jika kita tak mampu menanggungnya .. :..... (
i LOVE U ALLAH
So kalo aq stress tahap maksima, aq akan pasang video nih :) siyes tenang smpai leh nangis

video


Sangat sedap Ahmad Saud nih bace, sampai tiap ari praktis sensorang taranum dye .. hee :)
SO, conclusion kat sini lah, aq rase walo sehebat mane pon korang, pndai mane pon,
hotstuff sgt kan, sume tuh tak bgi ape ape, kalo kite sndri tak hrgai ape yg ade depan mate.
Hargai lah org yg tersayang selagi dia atau mereka masih ada, tk kisahlah dia amek berat,
atau dia terhegeh hegeh kat korang kan..
Sesungguhnya org yg kita tak pandang tuh lah yg akan tlg kita satu ari nnti kalo
ssah.. waallahualam :)

Sekian, dari
ZombDa O_O