Monday, March 26, 2012

Ipin , Ini yang fa nak sgt ^___^



Salam !! Haaa, mesti curious kann, ape yg aq nak dan sape ipin tuh ?
Tak perlu tahu kot sape IPIN tuh.. Rahsia aq! hahaha.. Tapi benda yg aq nak sgt nih,
perlu diberitahu.. ngeee!!

Saje deal dgn ipin nih, dah dye kate nak bgi kan, so aq post lah kat sini pe bende yg aq nak sgt tuhh
Hope awak bace! hik hik :P





inilah yg aq nak sgt, tak tahu nk cari kt mne :((
Plis ipin i want it damn much!!
sob3, kalo awak tak bgi sye nangish!
bgtahu kat M _ _
hahaha!! Fa nak kaler kuning tau! , sbb my feveret kaler is kuning :)
lantaklah org nk ckp sakit mate or tak, jnji aq bahagia ngn kau yellow <3
ngeee ..

So, pada si ipin! , tlg eh eh eh eh, kalo ade rezeki jumpe! efa nak benda diatas tuhh :(
kalo tak bgi ngamuk jdi hantu kak limah.. hak hak!

Bila lagi kan nak paw org :) bukan salu salu pon.. lgipon dpt pahala okeh.. heee
Sarang he yo upin! dududududududududdudu!!
Im waiting for it ^____^
Hopefully, i can have it one day :(


Sekian,
ZombDa O_O

2 comments:

  1. =) cantik sgt...hope ipin bg kt awak..

    ReplyDelete
  2. IALLAH, itupon kalo dia bgilahh, kalo tak
    :(

    ReplyDelete