Wednesday, March 28, 2012

Yg Sudah tuh Sudahlah :'(

video

B4 this aq tak penah rase nak cite pasal privacy aq.. simpan je dlm hati.. tapi ntah kenapa tgh study nih tetibe tringat kat dia.. yup! yg sudah tuh sudahlah.. tpi siyesly aq ckp ssh nk rse syg kat org.. contoh cam aq lah, kalo dah syg org tuh, mmg aq akan syg gila gila mcm family.. tpi klo dah tknak aq nak wat cane, lepaskan jelah..

Kami kawan lame sgt, lame sgt sgt.. kalo korang tahu pon msti trkejut.. so tak yah tahu lah.. Akan saya ingt awak smpai bebile walo pon after dis dah tkde ape ape dah.. hope berjaya dan bahagia lah hndaknya.. moga ALLAH melindungi awak setiap masa sayang :(

miss u damn much! sudah tuh sudah lah fa..
sakit kalo pikirkan, harap sgt after dis ade org yg leh syg aq seadanye aq..
dan leh jge ati prasaan aq.. aq tknak bnde lain pon, nk perhatian dan ksh syg je.. dats all..

hmm, so lagu ni ntuk aq kot, ntah ntuk dia kot.. ape ape jelahh.. dgrlah kalo sudi,
taknak tkpe.. bior aq layan sensorang :''''')

Sekian
ZombDa O_O

Tuesday, March 27, 2012

Last Dinner With U Ols Guys :(



Salam.. Acane nak start pon tak reti :P haha
okeh, malam semalam ade jamuan kelas aq.. kelas AC 6F yg the Rock ^__^
dan sekali dgn bacaan yassin, tahlil sebab ayah Waheeda meninggal dunia ptg smlm pkul 4 suku tak silap.. same samelah kite sedekahkan bacaan alfatihah ntuk arwah, semoga roh nye dicucuri rahmat hendaknye. amin ya RABB ! Kuatkan hati ye waheeda :) i know u can, iALLAH

Oke, smlm aq drive sorang balik SI = Sri iskandar, gile penat dan nantok, yelah dah sensorang kan.. tapi takpelah ade gak org temankan :P huhu.. Dinner smlm seronok sgt korang..
Selama nih aq tak penah nangis dlm kelas, tetibe smlm kuor plak air mate nih sbb nk tggalkan korang.. Siyesly aq cakap takkan jumpe dah sahabat, kawan atau adek bradek cam korang dah lepas nih..

Especially my siblings, kak yong, meah, mardhi, and magnae :) Sarang he yo chingu :)
Hope korang halalkan mkan minum fa selama nih, dan tak lupe gak ilmu yg korang kongsikan dgn aq, :) tak tahu nak balas cane, yg leh aq wat cume mendoakan kebahagiaan, kesejahteraan dan kejayaan korang ;''''') Hope dgree nnti dpt same same ek ek..

Okelah tak tahu nak celoteh ape dah, tgoklah pic pic nih smlm oke :)

time first first datang pon muke cam lempeng kau ni fa.. :P haha

Sorila korang, ni je gambo dak laki yg mampu aq amek!
apis ingat comel lah minum ayor cam tuh :P

Ni lah hasilnya yg aq dpt lepas tukar tukar hadiah.. excited kot!
Suke sgt sbb kaler kuning!! dududududud! .. tenx yong ^_^


Monday, March 26, 2012

Ipin , Ini yang fa nak sgt ^___^



Salam !! Haaa, mesti curious kann, ape yg aq nak dan sape ipin tuh ?
Tak perlu tahu kot sape IPIN tuh.. Rahsia aq! hahaha.. Tapi benda yg aq nak sgt nih,
perlu diberitahu.. ngeee!!

Saje deal dgn ipin nih, dah dye kate nak bgi kan, so aq post lah kat sini pe bende yg aq nak sgt tuhh
Hope awak bace! hik hik :P





inilah yg aq nak sgt, tak tahu nk cari kt mne :((
Plis ipin i want it damn much!!
sob3, kalo awak tak bgi sye nangish!
bgtahu kat M _ _
hahaha!! Fa nak kaler kuning tau! , sbb my feveret kaler is kuning :)
lantaklah org nk ckp sakit mate or tak, jnji aq bahagia ngn kau yellow <3
ngeee ..

So, pada si ipin! , tlg eh eh eh eh, kalo ade rezeki jumpe! efa nak benda diatas tuhh :(
kalo tak bgi ngamuk jdi hantu kak limah.. hak hak!

Bila lagi kan nak paw org :) bukan salu salu pon.. lgipon dpt pahala okeh.. heee
Sarang he yo upin! dududududududududdudu!!
Im waiting for it ^____^
Hopefully, i can have it one day :(


Sekian,
ZombDa O_O

Sunday, March 25, 2012

OUH gitar berbunyi

Gitar dan gitar, rase cam hobi baru lak pada gitar..
Dah lame nk main gitar, cume tak de kesempatan je lagi.. :P So, after dah pro sikit
aq nak compose kan pada sseorang yg istimewa :) tpi ntah sape ntah nak jdikan aq
istimewa ntuk dia kan.. hahaha!
SO, tenx to my Ayah sbb pinjam kan gitar season dye nih!
walopon dah capokkk , tpi tune and sound dye maseh gempak cam dlu dlu
heeee! pada sesapa yg pndai main tuh. plucking ke, tapping ke, ajar chek naa :P
ngee!
Disamping nih aq ade sangkut kan sikit video one of the girl in the world that i adore crazy!
heee , gempak n fabolous gila dye berdansa ngn instrument dye nih!! Love u EmiLy
kalo aq dah lame rabak jari main cam dye ! wakakaka. u are so awesome babe!

This video nih lagu feveret aq ! gila aq mmg suke music atau songs yg lebeh berunsurkan
robust & tattoo nih. ^__^
Ingat zaman sekola , jdi pemain instrument gongga! siyesly tangan debab nih rindu nak ketok
ketok kau gongga.. hahaha :) Past memories will be the best ever rite !?



video


Sekian
ZombDa O_O

Cepatlah Kau Sehat !



Cakap pasal sehat nih! mmg aq sehat :) hahah.. alhmdulilah dgn kurniaan tuhan
hemmm .. along balik cepatt! baiki balik menatang nih..
nak main game, nak on9 kat sini, dgr lgu, tgok muvie ! haaaa.. jelas penglihatan luas pemandangan tahu!
Asal kau sakit ouhh.. ni kes adek adek aq mainn.. haihhh, bile dah tenat korang wat donno
nak sembuhkan aq tak reti!! :( Ottokae :(



Saturday, March 24, 2012

Stress benda paling aq benci!

Assalam, tak tahu ar, sejak akhir akhir nih aq rase tekanan je :(
i donno why :(
1st, maybe sbb musim exam kot
2nd, sbb nk tggalkan membe membe
3rd, dah tk de sape nk hrgai aq dah
4rd, asal sume nk tggalkan aq ouh!
benci tol! haihhhh.. assobarul minal iman fa
Sesungguhnya ALLAH tkkan mmberikan dugaan yg sgt berat pada
hambanya jika kita tak mampu menanggungnya .. :..... (
i LOVE U ALLAH
So kalo aq stress tahap maksima, aq akan pasang video nih :) siyes tenang smpai leh nangis

video


Sangat sedap Ahmad Saud nih bace, sampai tiap ari praktis sensorang taranum dye .. hee :)
SO, conclusion kat sini lah, aq rase walo sehebat mane pon korang, pndai mane pon,
hotstuff sgt kan, sume tuh tak bgi ape ape, kalo kite sndri tak hrgai ape yg ade depan mate.
Hargai lah org yg tersayang selagi dia atau mereka masih ada, tk kisahlah dia amek berat,
atau dia terhegeh hegeh kat korang kan..
Sesungguhnya org yg kita tak pandang tuh lah yg akan tlg kita satu ari nnti kalo
ssah.. waallahualam :)

Sekian, dari
ZombDa O_O