Wednesday, March 28, 2012

Yg Sudah tuh Sudahlah :'(

video

B4 this aq tak penah rase nak cite pasal privacy aq.. simpan je dlm hati.. tapi ntah kenapa tgh study nih tetibe tringat kat dia.. yup! yg sudah tuh sudahlah.. tpi siyesly aq ckp ssh nk rse syg kat org.. contoh cam aq lah, kalo dah syg org tuh, mmg aq akan syg gila gila mcm family.. tpi klo dah tknak aq nak wat cane, lepaskan jelah..

Kami kawan lame sgt, lame sgt sgt.. kalo korang tahu pon msti trkejut.. so tak yah tahu lah.. Akan saya ingt awak smpai bebile walo pon after dis dah tkde ape ape dah.. hope berjaya dan bahagia lah hndaknya.. moga ALLAH melindungi awak setiap masa sayang :(

miss u damn much! sudah tuh sudah lah fa..
sakit kalo pikirkan, harap sgt after dis ade org yg leh syg aq seadanye aq..
dan leh jge ati prasaan aq.. aq tknak bnde lain pon, nk perhatian dan ksh syg je.. dats all..

hmm, so lagu ni ntuk aq kot, ntah ntuk dia kot.. ape ape jelahh.. dgrlah kalo sudi,
taknak tkpe.. bior aq layan sensorang :''''')

Sekian
ZombDa O_O

No comments:

Post a Comment