Thursday, September 6, 2012

Sahabat a.k.a oppa ^_^

               Assalamualaikum :) hee , oke malam nih agak membosankan :). tapi alhamdulilah ya RABB sbb kau berikan aq nafas ntuk hidup di bumimu ini :..)
Alhamdulilah sgt sgt sbb aq dapat proceed dgree :) tenx family & friends yg byk bgi support kat fa :) syukur sgt sgt. 

Aq dpt proceed study course lain dari dip dulu, tpi tak lari jauh sgtlah :) dpt course BACHELOR OF BUSINESS ECONOMICS,okelah, mungkin rezeki aq lebeh kat sini kan. insyaALLAH i will try my best to get DEAN for every semester.. aamiin :)

Btw, yg banyak bgi semangat, sokongan & doa selain dri family n friends, dialah antara hamba ALLAH yg paling aq syg kat atas muka bumi nih :,,) ntah dia tahu atau tak.. tapi sumpah aq syg dia sgt.. heh ! sori oppa mention awak kat sini, sbb saya mmg syg awak! haha 

mesti awk akn ckp saya gedik or ' poyo lah minah nih' . hehe . tpi itulah yg aq rase skrg. 
hopefully ape yg aq harapkan jdi kenyataan. aaminn :)

oppa, fa doakan awk berjaya jugak oke :) doa yg baik baik ntuk awak.. setiap masa :)
jgn lupekan saya oke! saya nak awk rindu saya tiap ari mcm mane saya setengah mati rindu awak! :,,,( . ehek!  cewahhh 
  
nnti ade rezeki sy dtg lawat awak oke :..)  jaga diri tau! jgn tggal solat . Jadi diri awk sndri, sbb saya terpikat dgn seadanya dri awk oke :) dri dulu2 till skrg . hey! jgn noty2 tau! 

        


so for the conclusion! efa!!!! aja aja fighting! . new semester, new season, new courses, new faculty, new lect & frens and also new environment! but the one that never ever change is my love n thankful to ALLAH !  I LOVE YOU ALLAH.  :...)

sampai sini sudaahh! babai! . klo rajin aq update kot, kalo malehhh bior aje berhabokk ha :D   ade teman kesahh! heh  .chaw!



 

2 comments:

  1. tenx aminn :) hee, sori baru nak reply. jarang bukak blog :)

    ReplyDelete